pondělí 6. srpna 2012

Prázdninová letní fotosoutěž Žlutého Trimela - 2. kolo


 Zdravíme všechny bradavické příznivce fotících krabiček - bez rozdílu barvy, věku i rodinného stavu! Máme tu pro vás témata druhého kola. To bude trvat do 31. srpna.


Během letních prázdnin mnoho z vás cestuje do všelijakých končin, někdo blíž, někdo dál – a možná, že jste objevili něco opravdu převratného! Nový druh kouzelného tvora či dosud neznámou magickou bylinu? Doufám, že fotící krabičku jste měli při ruce! Anebo jste se věnovali poznávání historie? Nějaké ty památky, muzea, hrady a tak, znáte to – i tam se dají pořídit super záběry. Takže se pochlubte – a to ať už jste se účastnili prvního kola, nebo ne, naše soutěž je vám zcela otevřena!
Naše témata tedy jsou:
  • Botanické / zoologické objevy
  • Historie
Samozřejmě, kouzelnické zaměření se očekává, avšak ze studijních důvodů se věnovat světu mudlovskému, to je možné také. Buďte originální, buďte kreativní, nezapomínejte zaostřit... no jako obvykle v naší soutěži.

Do druhého kola můžete stejně jako v kole prvním poslat jednu nebo dvě fotky. Když dvě, mohou být obě do stejného tématu anebo každá do jiného, rozhodně ale nezapomeňte uvést, do kterého své dílo hlásíte. Mohlo by se totiž stát, že bychom si nebyli jistí:)
Ke každé fotografii vymyslete zajímavý název a ke každé také napište krátký autorský komentář (max. 20 slov). Nezapomeňte, že vhodně zvolený název může vašemu snímku v soutěži hodně pomoci. Nezapomenete se podepsat svým kouzelnickým jménem a fotky do 31. srpna pošlete do redakce Žlutého Trimela trimeles@gmail.com (fotky posílejte v příloze, jako obrázky  jpg max. do 2 MB)

Podrobnosti o způsobu hodnocení najdete v úvodním článku soutěže – sledujte zkrátka rubriku Letní fotosoutěž 2012.
Sophia Glis Glisová, Žlutý Trimeles

1 komentář:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Ve včerejším článku s vyhlášením hlasování o fotkách 1. kola bylo doplněno upřesnění pravidel hodnocení - abyste všichni měli doopravdy jasno. Je to v podstatě stejné jako v předchozích ročnících.